Despre NoiEchipa Noastra

Inarmati cu ani de experienta si cu cele mai noi tehnologii de web design, web development si SEO, Kingpixel Romania este o companie de marketing online care ofera servicii complete si este recunoscuta pentru rezultatele concrete pe care le genereaza. Oferim solutii progresiste care pot fi adaptate in functie de nevoile dumneavoastra, indiferent ca sunteti o companie mica sau mare, indiferent de domeniul de activitate sau de cifra de afaceri. Daca visati de mult timp la site-ul perfect, ati ajuns in locul potrivit, acolo unde visul dumneavoastra poate deveni realitate. Motto-ul nostru este simplu – succesul dumneavoastra este cea mai buna dovada a calitayii muncii noastre. Inca de la primul proiect realizat de noi, ne-am dedicat solutionarii tutoror cerintelor impuse de clientii nostri. Cu fiecare proiect dus la bun sfarsit, incercam sa ne autodepasim. Cum punem in practica ideile cele mai bune? Inainte de inceperea proiectului, discutam impreuna despre necesitatile dumneavoastra. Dupa aceea analizam toate posibilitatile si alegem impreuna cu dumneavoastra cea mai buna solutie. Iar in final, punem in practica cele mai bune idei.

De ce noi?

Avem valori pe care le promovam atat in cadrul echipei, cat si in raport cu clientii nostri. Punem accent pe sinceritate, transparenta, responsabilitate si incredere. Am transformat in misiunea noastra dezvoltarea proiectelor sustenabile care sa vina in intampinarea nevoilor clientilor nostri.

Support 24/7

Suntem alaturi de clientii nostri si dupa finalizarea proiectelor, oferindu-le consultanta in vederea maximizarii utilitatii acestora, oferim servicii de webdesign (site-uri web, interfete de administrare, aplicatii online), optimizare pentru motoarele de cautare, promovare online prin intermediul bannerelor

Servicii Offline

Pentru ca limita in oferirea de servicii dedicate clientilor nostri nu este un concept cunoscut noua, oferim si servicii de publicitate offline (carti de vizita, foi cu antet, mape de prezentare, pliante…).